MHP Seçim Bürosuna Kanlı Saldırı
MHP Seçim Bürosuna Kanlı Saldırı
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Celal Adan“Orada PKK’lılar var”
MHP’nin Esenyurt’ta açtığı seçim irtibat bürosuna, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar’ın ziyareti sırasında ateş açıldı.
Saldırıda 7 kişi yaralandı. Yaralılardan, partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız ağır yaralandı. Akyıldız’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Ülkü Ocakları Derneği ve MHP’liler ağır yaralı Cengiz Akyıldız için sosyal medyadan 0 rh (–) kan arıyor. Akyıldız’ın tedavisine İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi hastanesi’nde devam ediliyor.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Celal Adan yaşananlarla ilgili şunları söyledi:
“Orada PKK’lılar var. Seçim irtibat bürosu açılırken tahrikler oluyor. Elleri silahlı, taşlı, bıçaklı bir grup. Sonra gelip ateş açıyorlar. Cengiz Akyıldız kalbinin üstünden tek kurşunla vuruluyor. Durumu çok ağır.“
Yorumlar