Kocaeli Kağıtspor’lu Genç Sultanlar, Tarih Yazdı
Kocaeli Kağıtspor’lu Genç Sultanlar, Tarih Yazdı
Voleybol’da alt yapıya yönelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, alt yapıdaki başarılarını sürüdüyor.Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Genç Kız Voleybol takımı Kocaeli’de bir ilki başararak, Genç kızlar kategorisinde Türkiye Finallerine kalmayı başardı. Kocaeli’de ilk kez Türkiye şampiyonası finallerine kalan genç sultanlar tarih yazdı. Daha öncede küçükler kategorisinde finallere kalmayı başaran mavi beyazlı kızlar, gençlerde de finallere giderek büyük bir başarı elde etti.
TÜM MAÇLARINI KAZANDI
10-11-12 Mayıs tarihleri arasında Gebze’de oynanan Türkiye yarı finallerinin ilk gününde Bolu İnkilap takımını 3-1, ikinci gün Kastamon’u temsilcisini 3-0, son gün ise Yalova Çiftlikköy Belediyespor’u zorlu maçın ardından 3-1 yenerek Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına kalmayı başardı.
FİNALLER, 15-20 MAYIS’TA
15-20 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan final maçlarına çıkacak genç sultanların takım antrenörü Taner Berk “Bütün kızlarımızla gurur duyuyoruz. Çok zor bir işi başardılar. Kocaeli voleybolunun artık hak ettiği yerlere gelmeye başladı. Kızlarımızın finallerde ekol olmuş takımlar karşısında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Başta yöneticilerimize ve her zaman yanımızda olan velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Yorumlar