Başkan , festivalde en güzel yemekleri yapan öğrencileri tebrik etti
Başkan , festivalde en güzel yemekleri yapan öğrencileri tebrik etti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 11. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde dereceye giren İzmit Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin öğrencilerini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, festivalde en güzel yemekleri yapan öğrencileri tebrik etti.
ULUSLARARASI GASTRONOMİ FESTİVALİ
Bu yıl İstanbul’da düzenlenen 11. Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katılan İzmit Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin öğrencileri Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nden Aşçılık Milli Takımı’na giren Zeynep Asiltürk ve Fatih Bağı ile festivalde dereceye giren Özge Özçelik, Deniz Günseven, Ersin Uçar ve Ummuehram Karaoğlan’ı tebrik etti.
BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ KUTLADI
Kocaeli Profesyonel Aşçılar Derneği yönetiminden Evrim Karacan, Hakan Bağı ve Fatma Zehra Atasever’in de katıldığı ziyarette öğrenciler yarışma hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. Festivalde en güzel yemekleri yapan ve Kocaeli’ni başarıyla temsil eden İzmit KML’nin öğrencilerini kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bizim çocuklarımız her alanda başarılı olacak alt yapıya sahiptir. Bu çocuklarımızı, onlara eğitim veren öğretmenlerini, okul yönetimini ve çocuklarının bu faaliyetlerini destekleyen ailelerini kutluyorum’’ ifadesini kullandı.
Yorumlar