Başkan Bingo’yu Ziyaret Etti
Başkan Bingo’yu Ziyaret Etti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yeniköy’de bulunan Hayat Kimya’ya bağlı Bingo fabrikasına konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, ziyarette fabrika yönetimi ve işçilerle bir araya geldi.
YÖNETİCİLERDEN BİLGİ ALDI
Başkan Karaosmanoğlu, Bingo’yu ziyaretinde üretim müdürü Hüseyin Ertan, direktör İbrahim Güler ve müessese müdürleri tarafından misafir edildi. Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak yöneticilerden fabrikanın faaliyetlerine yönelik bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu’na Hayat Kimya’nın yurt içi ve yurt dışındaki yatırımları ve üretim potansiyeli hakkında bilgi verildi.
SANAYİCİMİZİN YANINDAYIZ
Verilen bilgileri dikkatle takip eden ve fabrika yöneticilerine sorular soran Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İş adamlarımızın yurt dışında yaptıkları yatırımlar çok önemli. Özellikle Afrika ülkelerine yapılan yatırımlar ayrı bir önem taşıyor. Kocaeli’nde çevre duyarlılığıyla faaliyetlerini sürdüren tüm iş adamlarımız ve sanayi kuruluşlarımızın yanındayız’’ ifadesini kullandı.
Yorumlar